Vloercoating, voordelige optie

Naast de populaire gietvloer is er tegenwoordig vloercoating wat net even iets anders werkt. Vloercoating is net even iets dunner en daardoor wat goedkoper. In dit artikel vertellen we u graag wat meer over de verschillen tussen de normale gietvloer en de dunnere vloercoating. Hierdoor wordt het maken van een keuze voor uw nieuwe vloer net even iets gemakkelijker. De bron van dit artikel is Coatingvloer.nl, hier kan u terecht als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om vloercoating aan te laten brengen.

 Ideaal voor sfeer in huis

Met een gietvloer haalt niet alleen een goede basis in huis maar ook sfeer. De vloeren zijn prachtig om naar te kijken wat een bijdrage levert aan uw karaktervolle woonkamer. Kijk gerust eens op onze website door op één van de links in dit artikel te klikken. U ziet gelijk hoe mooie de woonbeton gietvloer kan zijn. Daarnaast kan u ook gewoon langskomen bij deze gietvloer vakman. Via de gietvloer showroom in Amsterdam kan u voor u zelf kijken welke gietvloer het best bij u woonkamer zou passen.

Wat is vloercoating precies?

Zoals hierboven beschreven is vloercoating een ander type kunststof vloer dat een stuk dunner is. Een gietvloer is meestal 3 millimeter dik en vloercoating slechts een enkele millimeter. Hierdoor is er minder kunststof nodig en wordt de vloer een stuk goedkoper en sneller aangebracht ook nog.

Wanneer kiezen voor vloercoating?

Hoewel vloercoating een stuk voordeliger is dan een reguliere gietvloer is vloercoating niet voor alle toepassingen geschikt. Als er erg zware machines gebruikt worden kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een gietvloer. Als het voor een huis is waar je langere tijd in wil wonen dan kan je beter kiezen voor een gietvloer. Epoxy coating gaat namelijk net even iets minder lang mee maar is behalve deze voor vrijwel alle toepassingen geschikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s