De gelijkenissen in gietvloeren

De gelijkenissen tussen tegels en gegoten vloeren zijn u vast al bekend. Beide vloeren zijn zeer stevig en gaan daardoor heel lang mee. Ook zijn beide vloeren prima te combineren met vloerverwarming waardoor het ook voor meerdere toepassingen geschikt is. Ook op uw tegels zullen niet snel krassen ontstaan net als bij gietvloeren het geval is.

Een fraaie en goedkope vloercoating

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw werkplaats, garage, winkel, kantoor? Bekijk dan zeker het aanbod aan vloercoating. Bij een vloercoating brengt men een toplaag aan van kunststof op een bestaande ondergrond. Het maakt niet uit of de ondergrond bestaat uit beton, cement of anhydriet. Ligt er in uw ruimte reeds een kunststofvloer maar begint deze te verslijten? Geen probleem. Een vloercoating kan moeiteloos aangebracht worden op een bestaande kunststof gietvloer. De uitstraling van de vloer wordt op deze manier weer fris en levendig.

Een vloer voor de toekomst

Een relatief goedkope vloer die ook nog eens super lang mee gaat. Tel daar nog eens bij op dat u de komende jaren weinig tijd aan het onderhoud van uw nieuwe vloer hoeft te besteden. Al met al haalt u een onderhoudsarme vloer in huis waarmee u vele tientallen jaren vooruit kunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s