Woondecoratie Artikelen en Verlichting voor de nodige sfeer in huis

Om de nodige sfeer in huis te creëren zijn er vele mogelijkheden. Je kunt met de kwast aan de gang om de muren in leuke kleuren te verven. Je kunt het meubilair aanpassen aan je sfeerwensen en met kussentjes het gezellig maken. Ook kun je denken de verlichting. De juist lampen met goede sfeerverlichting zijn vaak essentieel voor een sfeervolle inrichting. De verlichting is ook eenvoudig aan te passen en uit te breiden met kaarsen, gevulde glazen en theelichten.

gusta hanglamp beton

Woondecoratie Artikelen
Het is goed om een plannetje te maken als je de sfeer in huis wilt aanpakken. Je wilt namelijk niet dat het een ratjetoe wordt aan spullen en dingetjes in vloekende kleuren en vormen. Denk daarom eerst even goed na over de gewenste kleursetting, het design en vormgeving en de hoeveelheid artikelen die je in huis wilt hebben. Natuurlijk houd je daarbij het budget in het oog, want je kunt het zo duur of goedkoop maken als je wilt. Om ideeën op te doen kun je online zoeken op de bekende woonwinkels. Voor sfeerartikelen is VanKaarstotServet een prima begin. Daar zijn mooie verhalen te lezen over bepaalde inrichtingen, woonaccessoires en sfeerartikelen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan vazen, tafeltjes, design wandklokken en kandelaars. Maar minimaal zo belangrijk zijn de lampen en de verlichting.

Gusta Lampen en Verlichting
Voor een modern en stijlvol assortiment lampen en verlichting kun je eens kijken naar de Gusta Lampen. Deze collectie kenmerkt zich door een moderne vormgeving met vaak een industrieel of vintage randje samen met goede kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Een grote hit dit seizoen zijn de Gusta Decolampen met 10 led lampjes er in. Hiervan zijn er ruim een miljoen verkocht in de afgelopen maanden en je ziet deze stijlvolle lamp nu op veel plekken terug. In combinatie met een aantal mooie lampen kun je de sfeer extra verhogen met het branden van een paar mooie kaarsen.

Kaarsen en Theelichten
Het branden van kaarsen en theelichten is in Nederland een populair gebruik en Bolsius is in deze markt de grootste kaarsenleverancier. In vrijwel elk huishouden kom je dan ook Bolsius en Gouda Kaarsen tegen. Dit assortiment varieert enorm in maat, kleur en vormgeving en is in veel gevallen goed te combineren. De collectie rustiek kaarsen is hier een sprekend voorbeeld van, want daar is eenvoudig een mooie kaarsenset mee samengesteld. Maar niet alleen de rustiekkaarsen spreken tot de verbeelding. Kaarsen die je ook veel terug ziet in een sfeervolle inrichting zijn druipkaarsen, kerstboomkaarsjes, dompelkaarsen, geurkaarsen, drijfkaarsen en stompkaarsen.

Veel plezier met het sfeervol maken van je woning!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s