De techniek achter gietvloeren

Vloercoating is een dunne laag die wordt aangebracht met een roller. De vloercoating is meestal maar een millimeter dik. Hiervoor is wel een goede ondergrond nodig. Een goede ondergrond is helemaal vlak, egaal en stof vrij. Als dit niet het geval is dan zou u dat eerst in order moeten maken. De vloercoating bestaat uit een mix van composieten en een gietvloer coating die hard wordt nadat u de vloer heeft aangebracht. Het aanbrengen van een vloercoating of een gietvloer is een specialistisch proces. Er zijn veel mensen die het zelf proberen maar we raden u toch aan om een echte woonbeton expert te kiezen.

De voordelen van vloercoating

Over de voordelen van vloercoating kan je eigenlijk wel een heel artikel schrijven. Het grote pluspunt is dat u met een vloercoating de vloer naadloos kan afwerken. Dit zorgt er voor dat de vloeren vocht en stofdicht worden. er komen ook niet snel krassen of slijtages op. De vloeren zijn bovendien reukloos en zeer eenvoudig schoon te maken. Voor de schoonmaak heeft u alleen maar een dweil en heet water nodig. Er zijn dus geen extreme schoonmaak middelen nodig waardoor u ook weer een hoop bespaart. In praktische omgevingen worden de vloercoating echter om een heel andere reden gekozen. Deze gietvloeren zijn namelijk ook nog anti slip!

Meer over de gietvloer

Als u meer wil weten over gietvloeren of vloercoating dan zou u zeker eens op één van de links in dit artikel moeten klikken. U gaat gelijk naar een website waar u volledig informatie over dit type kunststof gietvloeren kan vinden.

Een objectieve blik

Er wordt veel gesproken over de voordelen van gietvloeren maar in dit artikel gaan we objectief kijken naar alle aspecten van de gietvloer. Er zijn namelijk ook enkele kleine nadelen die we moeten bespreken. Over het algemeen is het echter wel een zeer goede keus om te kiezen voor een kunststof vloer die gegoten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s